Konsultuppdrag

I vårt jobb ingår det att vägleda och guida kunder till rätt teknik och rätt materialval, både när det gäller prototyper eller produktionsdetaljer.

Vi är de första att erkänna att vi inte kan allt, men vi vet säkert någon som har kunnandet i just de ni söker. På Almotec är vi glada om vi kan hjälpa till och guidar er gärna i utvecklingsprocessen även om ni inte använder våra tjänster eller vårt nätverk.

Har ni kört fast?

Har ni kört fast i konstruktionen av formsprutat gods?

Genom att ta itu med designfrågor tidigt hjälper vi till med en DFM analys (Designing For Manufacture). Det hjälper er att eliminera kostsamma ändringar i verktyg eller förseningar i tillverkningsprocessen som orsakas av problem på grund av design. Vi erbjuder även en fullständig Moldflow analys.

Design & konstruktion

Vi är specialister på design och konstruktion. Vi erbjuder dig vår expertis för att hjälpa dig att planera och tillverka din produkt. Från inledande konstruktion till produktion guidar vi dig för att få fram en lyckad produkt.

Prototyper

Behöver ni en första prototyp i utvecklingen av en ny produkt, en funktionsmodell, eller kanske en mindre serie? Almotec är en oberoende partner med stor expertis inom additiv tillverkning och 3D-printing. Vi hjälper er.

Produktion

Produktion av låg volym eller serietillverkning? Från ritning, 3D-cad, prototypframtagning till en färdig produkt ser vi till kundens behov och ger er den bästa lösningen vare sig det gäller enstyckstillverkning eller stora produktionsserier.