Konstruktion och produktdesign

I Almotecs nätverk finns ett stort kunnande inom många tillverkningsprocesser. Vi hjälper er med design, konstruktion och rådgivning när det gäller val av tillverkningsmetoder, verktyg och produktionsupplägg.

Från ritning, 3D-cad och prototypframtagning till en färdig produkt med stort fokus på användbarhet. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna i Sverige och utomlands och tar ansvar för lager och logistiklösningar – allt efter era önskemål.

 

Bästa tekniken för ändamålet

Våra tjänster är inriktade på att förbättra konkurrenskraften för våra kunders produkter och tekniska processer under hela livscykeln.

Genom nära samarbete och kommunikation, håller vi i projektledning och hittar bästa tekniken för ändamålet. Vi paketerar en helhetslösning vare sig det gäller enstyckstillverkning eller stora produktionsserier

Prototyper

Behöver ni en första prototyp i utvecklingen av en ny produkt, en funktionsmodell, eller kanske en mindre serie? Almotec är en oberoende partner med stor expertis inom additiv tillverkning och 3D-printing. Vi hjälper er.

Konsultering

Vi vägleder och guidar våra kunder till rätt teknik och rätt materialval. Vare sig det gäller prototyper eller produktionsdetaljer.

Produktion

Produktion av låg volym eller serietillverkning? Från ritning, 3D-cad, prototypframtagning till en färdig produkt ser vi till kundens behov och ger er den bästa lösningen vare sig det gäller enstyckstillverkning eller stora produktionsserier.