almotec_3

Almotec lyssnar på dina behov

Det är dina önskemål och krav som styr vårt arbete.

Med tillgång till en full uppsättning av 3D-print maskiner från SLA till mer konventionella CNC-styrda maskiner kommer vi att leverera prototyper och produktionsdetaljer inom din tidsram.

Design & Konstruktion

Att konstruera det första underlaget till en ny detalj är viktigt, inte bara för detaljens funktion utan också för att underlätta för den efterföljande tillverkningen.

Almotec använder sig av Ironcad. Med ett sådant system kan vi integrera med de flesta av våra kunders cad-program.
Vid större designprojekt tar vi hjälp från industridesigners för att få ytterligare kompetens till utvecklingsprojektet.

Tillverkningsanalys

Med Almotecs nätverk av leverantörer kan vi sätta ihop ett förslag för lämplig tillverkningsmetod.
Vi bidrar med vår kunskap i ert utvecklingsprojekt och vi gör det utan krav på att ni behöver använda våra tjänster eller leverantörer.

Projektledning

Att ta fram nya produkter och leda projektet framåt kan vara tidskrävande oavsett om det gäller en enkel mekanisk detalj eller en mer komplex sammansättning av elektronik, tryck och plast som ska levereras på en och samma tidpunkt.

Vi hanterar dagligen våra kunders projekt genom Almotecs nätverk av leverantörer, men vi har även detta som en tjänst, där vi kan arbeta med kundens befintliga leverantörer, eller en kombination av vårt eget distributionsnät.